Activiteitengebied

Projectfactor is een projectbureau, dat groot is in kleine en middelgrote projecten met een 'human touch'. Waar uw reguliere capaciteit en mogelijkheden ophouden, neemt Projectfactor het van u over, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Projectfactor werkt uw ideeën uit in een professioneel projectconcept.

Twee actieve professionals staan aan het hoofd van dit bureau, dat vooral actief is in Noord-Holland. Uit Hoorn komt Annelies Bart en haar partner Jeanet Heinen is woonachtig in Anna Paulowna. Beiden hebben ruime ervaring in projecten in de Public Relations, de commerciële sector en in de gezondheidszorg.

Een flexibel duo met een brede horizon, dat zich inleeft in uw markt, klanten, doelgroep en werkveld. Van beurzen, evenementen en bedrijfsfeestjes tot projecten op het gebied van maatschappelijke integratie van mensen met een beperking en management heidagen. Ook voor het organiseren van netwerklunches, prijsuitreikingen en bedrijfsuitwisselingen en de bijbehorende communicatie bent u bij Projectfactor aan het goede adres.

Projectfactor is herkenbaar aan haar flexibiliteit, professionaliteit, accuratesse, attentie en hoge betrokkenheid. Het menselijke aspect in samenwerking met benodigde partijen voor het laten slagen van uw project is hierin een belangrijk aspect.

Neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te hulp als u vragen heeft.