Projecten

G-NIALE KUNSTWEEK 2014

thema: HET RITME VAN NU, WAAR KUNST VERBINDT

Regie en coördinatie G-niale Kunstweek Alkmaar. Ontwikkeling concept G-niale Kunstweek, waaronder missie en visie.

Tijdens de tweede G-niale Kunstweek 2014 In Alkmaar (voor de eerste keer in Den Helder) worden activiteiten georganiseerd op het gebied van Kunst en Cultuur. De week is opgebouwd uit 4 pijlers, exposities, voorstellingen/evenementen, activiteiten met en voor scholen en workshops. In totaal worden er meer dan 50 activiteiten georganiseerd. De activiteiten hebben betrekking op toneel, beeldende kunst, dans, muziek, poëzie en natuur. Ontwikkeling van onderdelen naar een duurzaam concept.

www.g-nialekunstweek.nl

G-niale Kunstweek 2014

FLYING HOORN 2014

Regie en coördinatie. Doorontwikkeling evenement naar een duurzaam concept. Ander partijen: VBDR.NL, Arthur de Rooij

Voor de tweede keer een evenement op het water op 6 en 7 september 2014. Promotie van de Stichting Exploitatie Catalina PH-PBY en stichting keep Them Landing. En het onder de aandacht brengen van de unieke ligging van de gemeente Hoorn. Voor bewoners en het publiek.

www.flyinghoorn.nl

flying-hoorn-2014.png

KRACHT IN NL NOORD-HOLLAND-MIDDEN EN NOORD-HOLLAND-NOORD

Januari 2014

Organisatie Kracht in NL Café Noord-Holland Midden en Noord-Holland Noord. In samenwerking met Kracht in NL en WWZ Consultancy, Anne Vrieze. Maatschappelijke rol door het verbinden en verbreden van mensen en organisaties.

Het zichtbaar maken van maatschappelijke initiatieven ut de regio en verbinden met organisaties en partijen uit de regio. Middel is het organiseren van een bijeenkomst en/of een expositie in de regio. Kracht in NL heeft de MAEXchange ontwikkeld. De MAEXchange maakt de meerwaarde van maatschappelijke initiatieven transparant en bevordert participeren en investeren in die initiatieven.

Initiatieven van burgers, sociaal ondernemers en burgernetwerken vormen (soms in samenwerking met bedrijven en overheid) het hart van Kracht in NL. Zij vertolken lef, innovatie en creativiteit. Zij vormen samen de “nieuwe topsector”. Nederland heeft deze initiatieven hard nodig om maatschappelijke opgaven op te lossen en lokale economieën te ontwikkelen. Maak je initiatief hier zichtbaar voor andere leden uit de topsecto

www.krachtinnl.nl

flying-hoorn-2014.png

Neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te hulp als u vragen heeft.

G-NIALE KUNSTWEEK 2013:

thema: FAMILIE

In opdracht van MEE Noordwest Holland, oktober 2012 - juni 2014
Rol: Regie en Coördinatie

In 2013 is in Alkmaar voor de eerste keer de G-niale Kunstweek georganiseerd in Alkmaar. Aanleiding was een vraag van Theatergroep Eenhoorn om de voorstelling ‘Familieberichten’ te promoten. In deze week werden verschillende activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur aangeboden, ontwikkeld door verschillende organisaties en onder regie van MEE NWH. Met als doel inclusie, door participatie en sociale integratie te bevorderen en te vergroten van mensen met een beperking in onze samenleving. Met de G-niale Kunstweek verbindt MEE Noordwest-Holland op een educatieve en informatieve wijze haar missie en visie, die zich primair richt op mensen met een beperking en mogelijkheden.

www.g-nialekunstweek.nl

G-niale Kunstweek 2014

FLYING HOORN 2013 - WATERVLIEGTUIG OP HET HOORNSCHE HOP

Projectleiding en coördinatie - mei 2013

In samenwerking met Stichting Waterfront Hoorn een evenement georganisereerd, waar aandacht wordt gevraagd voor de doelstelling van de stichting. En de waterlijn van Hoorn. Andere partijen Stichting Exploitatie Catalina PH-PBY en stichting Keep Them Landing.

www.flyinghoorn.nl

flying-hoorn-2013.png

INFORMATIEMARKT GEMEENTE ZIJPE EN SCHAGEN

In opdracht van MEE Noordwest Holland, november 2012 - Projectleiding.

Organisatie van een informatiemarkt voor inwoners van de gemeente, in het kader van De Week Chronisch Zieken. Thema: Samen werken aan werk. Verschillende organisaties en partijen uit de gemeenten presenteren zichzelf en gaan in gesprek met bewoners en mantelzorgers uit de gemeente.

PROJECT MINI-CONFERENTIE FIOLET TAALTRAINING

In opdracht van Fiolet Taaltraining, september 2012 - Projectleiding.

Projectfactor organiseerde in september een miniconferentie voor taaltrainingsbureau Fiolet. Schouwburg Het Park was het toneel voor deze enerverende dag. Genodigden konden genieten van een naadloos programma van inspirerende sprekers, afgewisseld met hapjes uit verschillende landen en live muziek. Compleet geslaagd.